FAQs

FAQ

Loba ditanyakeun

Q1: Naha milih TONGGUAN?

A: 1. Low MOQ (3000PCS) 
2. Luhur baku tina bahan baku pikeun produk rengse
3. pagawe Profesional na terampil 
4. departemén QC ketat mariksa unggal produk saméméh packing
5. panalungtikan istilah Long on produk anyar jeung ngaronjatkeun proses produksi hadir

Q2. Naon istilah Anjeun pembayaran?

A: 1. TT
2. 100% irrevocable L / C dina tetempoan
3. Small orders can be sent to western union or other payment ways.

Q3. Nu logistik cara pikeun kiriman?

A: 1. Lolobana urang gé balik ku laut pikeun kuantitas badag
2. Kanggo urutan leutik atawa sampel, urang gé balik ku DHL, UPS, TNT, Fedex, suweng atawa kurir internasional lianna.

Q4. Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?

A: Sumuhun, Urang bisa ngahasilkeun sagala rarancang Anjeun.

Q5. What is the order process?

A:Inquiry - quotation - communication - order confirming - deposit payment - production - testing and debugging - balance payment - packing - delivery - customer receiving - after service. 

Q6.How is your after-sale service? 

A:We provice the good after-sale service. Time will prove it!

Hoyong Anjeun gawekeun AS?




newsletter

email

Tuturkeun Kami

  • facebook
  • LinkedIn
  • twitter
  • youtube
WhatsApp Online Chat !