Tentang Kami

工厂 包装 可用 图

Laizhou Tongguan International Trade Co., Ltd. diadegkeun dina 2012, hiji parusahaan dagang profésional impor sarta ékspor nu ngawengku rarancang, produksi, diobral jeung jasa. Urang utamana kaayaan dina sagala jinis karajinan, kaasup Panyimpenan baskets & buleud, produk jerami, tas & handbags na brushes.Products cet tina kualitas luhur, fashionable, teu ngan geus massa lega pasar jualan domestik, tapi ogé diékspor ka luar negeri.

 

dagang Tongguan leuwih taun geus salawasna anut ka "kualitas produk guna salamet, kredibilitas sarta ngembangkeun jasa" kaperluan bisnis. Komitmen ka nyadiakeun anjeun kalayan produk kualitas luhur sarta jasa kualitas. Boga, tim design dedicated profésional, dagang Tongguan sok nerapkeun konsep kreasi nilai customer pikeun konsumén tailored produk pikeun minuhan kabutuhan konsumén béda, sarta terus nyadiakeun konsumén jeung solusi jeung masalah teknis. Éksplorasi salajengna jeung inovasi, jeung kaunggulan.

 

Warmly ngabagéakeun anjeun na lawang nepi wates komunikasi. Urang nyinkronkeun sareng pasangan ideal anjeun!

 




newsletter

email

Tuturkeun Kami

  • facebook
  • LinkedIn
  • twitter
  • youtube
WhatsApp Online Chat !