2 "3" 4 "Sikat sintétik Serat cet ku cecekelan beureum - Cina Laizhou Tongguan Trade

2 "3" 4 "Sikat sintétik Serat cet ku cecekelan beureum

Pondok Description:


  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 3000 Piece/Pieces
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece/Pieces per day
  • Port: Qingdao
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Bungkusan & Taliwang

    Rincian bungkusan

    kantong pe + Batin Box + Master Box atawa salaku sarat Anjeun

    Waktos pangiriman

    Dina 25 poé sanggeus geting deposit

    Ngaran Produk 2 "3" 4 "sintétik Serat cet Sikat ku cecekelan beureum
    ngetik sikat cet
    warna Beureum atawa salaku sarat Anjeun
    sikatBahan Serat sintétik
    brand Ngaran Tong guan atanapi batur
    fungsi Lukisan, beberesih, Debu-proff jeung saterusna
    ukuran 2 ", 3", 4 "
    Tempat Asal Shandong, Cina (Daratan)

     

    nami

    ukuran

    panjang gagang

    sikatlebar

    panjangna sikat

    kabéh panjang

    305  cet Sikat

    2 "

    12.5CM

    4.5CM

    4CM

    17CM

    305 cet Sikat

    3 "

    14CM

    7CM

    4CM

    18CM

    305 cet Sikat

    4 "

    15CM

    9.5CM

    4CM

    19CM

    sdfseg (2)sdfseg (1)

    Produk séjén

    sdfseg (4)sdfseg (3)

     

    Q1: Naha milih TONGGUAN?
    A: 1. Low MOQ (3000PCS)
    2. Luhur baku tina bahan baku pikeun produk rengse
    3. pagawe Profesional na terampil 
    4. departemén QC ketat mariksa unggal produk saméméh packing
    5. panalungtikan istilah Long on produk anyar jeung ngaronjatkeun proses produksi hadir

    Q2. Naon istilah Anjeun pembayaran?
    A: 1. 30% T / T sateuacanna, kasaimbangan 70% ngalawan salinan B / L
    2. 100% irrevocable L / C dina tetempoan
    3. pesenan Leutik bisa dikirim ka Rugbi barat.
    Q3. Nu logistik cara pikeun kiriman?
    A: 1. Lolobana urang gé balik ku laut pikeun kuantitas badag
    2. Kanggo urutan leutik atawa sampel, urang gé balik ku DHL, UPS, TNT, Fedex, suweng atawa kurir internasional lianna.

    Q4. Dupi anjeun ngahasilkeun nurutkeun sampel?
    A: Sumuhun, Urang bisa ngahasilkeun sagala rarancang Anjeun.


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • 

    newsletter

    email

    Tuturkeun Kami

    • facebook
    • LinkedIn
    • twitter
    • youtube
    WhatsApp Online Chat !