• tentang Kami

Laizhou Tongguan International Trade Co., Ltd. diadegkeun dina 2012, hiji parusahaan dagang profésional impor sarta ékspor nu ngawengku rarancang, produksi, diobral jeung jasa. Urang utamana kaayaan dina sagala jinis karajinan, kaasup Panyimpenan baskets & buleud, produk jerami, tas & handbags na brushes.Products cet tina kualitas luhur, fashionable, teu ngan geus massa lega pasar jualan domestik, tapi ogé diékspor ka luar negeri.



newsletter

email

Tuturkeun Kami

  • facebook
  • googleplus
  • LinkedIn
  • twitter
  • youtube
WhatsApp Online Chat !