• aboutus

Laizhou Tongguan меѓународната трговија копродукции, Ltd е основана во 2012 година, за увоз и извоз на професионална тргување компанија која вклучува проектирање, производство, продажба и сервис. Ние главно се занимаваат со сите видови на ракотворби, вклучувајќи ги и корпи за чување на & кутии, слама производи, торби и чанти и боја brushes.Products на висок квалитет, модерен, не само што има широка маса на домашниот пазар на продажбата, но, исто така, се извезуваат во странство.Билтен

Е-пошта

Следете нас

  • Фејсбук
  • Скопје
  • Твитер
  • YouTube
WhatsApp Online Chat !