FAQs

FAQ

PITAKONAN PALING SERING

Q1: Apa milih TONGGUAN?

A: 1. Low MOQ (3000PCS) 
2. High standar saka mentahan materi kanggo produk rampung
3. buruh Professional lan trampil 
4. departemen QC Ketat mriksa saben produk sadurunge packing
5. riset Long term ing produk anyar lan nambah proses produksi saiki

Q2. Apa istilah pembayaran?

A: 1. TT
2. 100% irrevocable L / C ing ngarsane
3. Small orders can be sent to western union or other payment ways.

Q3. Kang Logistics cara kanggo pangiriman?

A: 1. Biasane bakal pindhah dening segara kanggo jumlahe akeh
2. Kanggo supaya cilik utawa sampel, kita bakal pindhah dening DHL, UPS, TNT, Fedex, EMS utawa kurir internasional liyane.

Q4. Bisa gawé miturut conto?

A: Ya, Kita bisa gawé apa rancanganmu.

Q5. What is the order process?

A:Inquiry - quotation - communication - order confirming - deposit payment - production - testing and debugging - balance payment - packing - delivery - customer receiving - after service. 

Q6.How is your after-sale service? 

A:We provice the good after-sale service. Time will prove it!

Arep digarap US?




newsletter

email

Tindakake kita

  • facebook
  • linkedin
  • twitter
  • youtube
WhatsApp Online Chat !